Från den moderna skräpkärringen

Jag försöker kämpa på efter bästa förmåga. Undrar hur man hade klarat sig om man i världen och Sverige inte hade haft några som helst Samhälls System, utan alla hade vart sin egen Ö och bestämt allting själv det måste väl så en gång i tiden att det inte fanns något Samhalls System men det var väl flera tusen år sedan men Hur ska det bli när just de allmänna delarna skärs bort de som upprätthåller Samhället?

Bild

Onsdagen den 12 februari anno år 2014 var vi ute gjorde lite jobb på en Senior träffpunkt då de vill ha uppsatt olika saker som prydnads träd så vi borra och tog mått, det var roligt det, samt mätte för ett par avlastnings hyllor som vi ska tillverka och sätta upp. På morgonen körde vi en sväng till Näässlott det var skoj. Jag påtade på benvärmare en stund också. Innan vi för sista gången åkte tillbaka till Kärrahantverkshus hamnade vi i det gamla färjeläget där färjan gått över älva innan Angeredsbron byggdes det var roligt att se på andra sidan älva såg men en bilskrot i fullgång, frågade då Klas sådana där verken gör man skräpet tillbaka till grundämnena? Ja sa han man gör det nog till plåt. Då började jag fundera men plåt är väl inget Grundämne, järn är det men plåt är väl troligen en blandning av olika grundämnen skiljer man då inte ner det enda till dessa grundämnen så delar av frågan kvarstår?

Det är dock konstigt att de inte har fixat stället på dessa år det är mitt ute i ingenstans vid Kärramotet kan man gå av bussen om man åker buss och gå en sväng ner dit där var skräpigt med en massa slangar som Klas trodde hade plockats bort all metall ifrån då det är värt pengar men det som inte kunde säljas hade de väl för sina barns framtid kunnat ta med och lägga i papperskorgen dessa älskade människor så god hjärtande helt enkla mirakler till liv men de kan ju inte förstå bättre och gamla rostiga saker som var delar till vajrarna för färjan fanns kvar också konstigt att sådant som gör mina tappra försök som man säkert bara gapskrattar år.

Hon är galen det finns ju inga arbeten i Sverige det är ju så finns absolut ingen at göra, folket arbetslösa men tro mig det finns arbete, det är pengar folket vill ha det vill inte ha arbete. För arbete finns, tog själv en plastpåse fyllde med skräp där vid färjeläget och tog med till våran papperskorg vid Kärrahantverkshus en liten men naggade GOD HANDLING. TAKE CARE:

Lämna ett svar