Från den moderna skräpkärringen.

I Sverige idag finns inte arbete tillräckligts sägs det, jag däremot säger att arbete finns det gott om det som saknas är pengar som kan ges i lön för arbetet man gör för den gemensamma sakens välfärd.

Det finns alltid arbete men folk gör ingenting gratis nuförtiden de vill inte tjäna enbart av frivillighet vilket är ett måste mer eller mindre om inte landet helt falla sönder, det tror åtminstone jag är en del av hur det fungerar, vad tror du?

Jag ser saker varje dag som behöver åtgärdas i GBG som är näst största staden i Sverige Hus behöver renoveras och skräp behöver plockas, papperskorgar tömmas, vårda parker som börjar se slitna ut, städa i allmänna lokaler, träffa och vårda människor i alla åldrar, det finns hut mycket som helst dock har vi ett överflöd på restauranger, caféer, men dom praktiska yrkes rollerna har backat väldigt mycket, det är tragiskt.

Sen påstå att det inte finns arbete i landet, visst är det märkligt tycket åtminstone jag? Det är uppenbart att arbete finns men inte tillgång till att trycka upp så mycket pengar, eller fylla på med siffror på plastickorten för att allt ska kunna betalas ut i någon from man sedan kan handla med. Fler borde se att man bygger framtid inte enbart fyller sitt bankkonto för barna ska ta över efter denna tidsålderns befolkning. ARBETE finns det jag ser varje dag där ute i det allmänna. Gör inte du det också?

Lämna ett svar