Från den moderna skräpkärringen.

Image

Det här är ett TEST från den MODERNA SKRÄP KÄRRINGEN som hon lade ut över nätet men inga svar kom så nu undrar hon om ni andra som läser hennes idéer har något svar till henne. Den MODERNA SKRÄP KÄRRINGA ÖNSKAR ALLA EN mycket HÄRLIG och REN FRAMTID:

HALLÅ finns KOMMUNEN där ute någonstans?

Det är nämligen så att vart jag än går vem jag frågar så får jag ofta ett svar det är KOMMUNENS ANSVAR.

Jag pratar med en del människor som jag nämner lite om det som finns på mitt hjärta barnens framtid genom att jag nämner PAPPERSKORGEN för dem och jag tycker det skulle vara sådana på Busshållplatserna i industri området bland annat då fick jag detta svar av dem.

Det är kommunens ansvar eller västtrafiks.

Därför gör jag här ett TEST då jag tycker att eftersom jag varje dag 365 dagar om året finner en hel del SKRÄP längs de vägar, jag går tycker att denna KOMMUN gör ett urkasst jobb om det verkligen är som FOLK säger att det är KOMMUNENS ansvar.

Så var är denna KOMMUN, kan ni svara mig så jag kan sluta oroa mig för barnens FRAMTID.

Eller är det jag som har rätt att FOLK behöver vakna upp och göra det lilla där de själva befinner sig gärna tillsammans i området? Ha det GOTT, väntar förväntans fullt på SVAR.

Lämna ett svar